2015. október 27., kedd

Ouran High School Host Club - szépfiúk és a kakukktojás

Ouran High School Host Club

Ha már őszi szünet van, egy orcátlanul iskolai sorozatot fogok bemutatni. A történet kb. kilencven százaléka az épületben van, hogy mindenki felidézhesse magában, milyenek is voltak az iskolai napok. Elég érdekes sorozatról beszélünk, tele vicces szituációkkal és szereplőkkel. Érdemes megkukkantani. 






Adatok:

Sugárzás ideje: 2006. április 4 - szeptember 26. 
Epizódok száma: 26
Mangaka: Hatori Bisco
Rendező: Igarashi Takuya
Opening: Kawabe Chieko - Sakura Kiss
Ending: Justin Houston - Shissou

Ismertető:

Fujioka Haruhi szegény családból érkezik az Ouran Gimnáziumba, amely köztudottan az ország legbefolyásosabb családjainak gyermekeit karolja fel. Így nem csoda, ha kilóg a sorból. Azonban egy véletlen folytán elkeveredik a "menő fiúk" klubjába, ahol is összetör egy igen-igen drága vázát. Bűneiért pedig vezekelnie kell. Említenem kell még, hogy történetesen rövid a haja, és férfiruhában találkoznak vele először, így rögtön jön az ihlet: éljen a testéből. De nem úgy! A klub ugyanis nem más, mint az iskola legleglegelitebb fiúkáinak kedvenc szórakozóhelye, a Host Club. Aki nem ismeri ezt a szakmát, a hostok klubokban töltik az estéiket, és pénzért szórakoztatják az odalátogató hölgyeket. Italoznak, nevetgélnek. A mi klubunk is hasonló. Azonban mindig van meglepetés, ilyen például Suoh Tamaki számára az, hogy Haruhi valójában lány. És ugyebár sokan mondják, hogy fiú-lány barátság nem létezik ;)

Vélemény:

Nagyon tetszetős kis sorozat! A karakterek és a történet egyaránt vicces, de néhol mégis elszomorító. Érdemes megfigyelni a háttértörténeteit az egyes karaktereknek. Aki szereti a hárem-animéket, vagy a bishiket, azoknak ajánlani tudom. 

Szereplők:

Fujioka Haruhi - Sakamoto Maaya
Főszereplőnk úgy kerülhetett a magas nívójú intézmény falai közé, hogy elnyerte a különleges ösztöndíjat. Így viszont rengeteget kell tanulnia. A klub mellett viszont nehéz. Egyébként kissé zárkózott, de kedves és őszinte lány. Idővel minden fiúval összebarátkozik. 







Suoh Tamaki - Miyano Mamoru 
A host klub hercege, Tamaki, aki egész véletlenül Buddhával született egy napon. Pörgős, mindig vidám fiú, aki mégis mély sebeket hordoz. Ennek ellenére azonban ő a klub lelke, maga a megalapítója is. Mindenben tehetséges, ami elvárható egy gazdag iskola igazgatójának a fiától. Tamaki kicsit naiv, álmodozó típus. Mégis szívén viseli a klub sorsát. Nekem akkor lett igazán szimpatikus, amikor megismertem a háttértörténetét (érdeklődésfelcsigázás, haha) 



Ootori Kyoya - Matsukaze Masaya
Mint a klubban mindenkinek, Kyoyának is van egy karaktere. Ő Az ész a csapatban. Ő intézi a pénzügyeket, a beszerzést, és a tagok profiljának szerkesztését. Hűvös, okos, szemüveges típus. A családjának kórháza van, viszont Kyoya harmadik fiú lévén nem sok vizet zavar. 




Hitachiin Hikaru és Kaoru - Suzumura Kenichi (H) Fujita Yoshinori (K)
A Hitachiin ikrek voltak számomra a poén forrásai. A lányok szórakoztatásának érdekében még a tiltott kapcsolatot is eljátsszák. De be kell vallaniuk, hogy idegesíti őket, hogy senki sem látja a különbséget kettejük között. Kicsit talán gyerekesek, és sokat szórakoznak. 


Haninozuka Mitsukuni "Honey" - Saito Ayaka
Honey-senpai végzs létének ellenére a legédesebb fiú a klubban. Plüssnyusziját sosem hagyja el, és senki sem foszthatja meg kedvenc édességeitől. De jobb, ha tudjuk, a családja harcművészettel foglalkozik, így Mitsukuni is elsők között van benne. 



Morinozuka Takashi "Mori" - Kirii Daisuke
Mori-senpai Honey gyerekkori barátja. Pontosabban a családjaik közt egyfajta hierarchia van, a Morinozuka család védelmezi és szolgálja a Haninozuka családot. Mori csendes, szinte sosem beszél. Erős, és magas, ezért sokakban félelmet ébreszt. De van egy gyengéd oldala is, amit leggyakrabban Honey-val szemben mutat meg. 






Végére is értünk. Remélem tetszett, és felkeltettem az érdeklődésedet, Látogass el máskor is!

Kapcsolódó:
Ouran High School Host Club live action

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony