2015. szeptember 5., szombat

Johnny's west (együttes)

Johnny's WEST

Kicsit kevés időm volt mostanában, elkezdődött a suli, és ráadásul kolis is vagyok, így csak itthon tudok írni. De most jöttem, és elhoztam egy következő csodálatos bandát, akik még nem is olyan idősek. A Johnny's WEST-et nem sokkal a debütálásuk után már meg is ismertem, és azóta szeretem és figyelem őket. Nem tudom, hogy találtam meg őket, mondjuk akkor már javában Johnny's-fan voltam, szóval nem meglepő, biztos láttam őket valamelyik oldalon. Első látásra beléjük szerettem, a dalaik vidámak, és pörgősek és a klipekben is mindig ugrálnak, az embernek egyszerűen csak jókedve lesz tőle. De akkor kezdjünk is megismerkedni ezzel az imádni való kis csoporttal. 



Adatok:

Az együttes tavaly debütált, ezért nagyon keveset tudunk még mondani róluk. Hét tag alkotja a csapatot. A nevük az ügynökség nevéből ered, innen a Johnny's, a west pedig arra utal, hogy a tagok egytől-egyig Kansai-ból származnak, ami Japán legnyugatabbi régiója. Tíz éve ők az első kansai-i csapat, előttük a Kanjani8 volt. Debütáló daluk az Ee ja nai ka is szülőföldjük dialektusával íródott. Eredetileg a csapat neve Johnny's WEST4 volt, ugyanis kezdetben csak négy tag, Daiki, Nozomu, Junta és Akito alkotta. A többiek csatlakoztak hozzájuk, így hagyták el a 4-es számot. Mivel még csak másfél évesek lesznek, nem igazán tudnék róluk mást mondani, folytassuk a tagokkal!

Tagok: 


Nakama Junta
Kanji: 中間淳太
Becenév: Junta-kun, Junjun, Jun
Születési dátum: 1987. október 21. 
Születési hely: Hyogo
Magasság: 175 cm

Junta apai nagyapja Tajvanról származik, így jól beszél kínaiul, tajvaniul és angolul. Már az óvodában beszélgetett angolul. Harmadikos és kilencedikes korában Tajvanon laktak, ahol tagja volt kilencedikben a röpicsapatnak. Háziállatai egy yorkshire terrier, Jodie, máltai kutya, John és egy gyík, Lemon, de szereti a bogarakat is. A Kansai Egyetemen végzett.

Kiriyama Akito
Kanji: 桐山照史
Becenév: Akito, Akiteru-kun, Akkun, Terushi
Születési dátum: 1989. augusztus 31. 
Születési hely: Osaka
Magasság: 174 cm

Akito-t is ismerheti valaki, aki esetleg látta a Gokusen 3-at. Az talán ismertebb, vannak benne elég népszerű színészek is. Akkun is tagja volt a négy alapító tagnak, és színészként is tevékenykedett. Második kedvencem, de nem tudnám megmondani miért. Először a hajára figyeltem fel, ami narancssárgásra volt festve. Vidám személyiség, folyton ökörködik. Asztmás.


Shigeoka Daiki
Kanji: 重岡大毅
Becenév: Shige-chan
Születési dátum: 1992. augusztus 26. 
Születési hely: Osaka 
Magasság: 174 cm

Daiki az én kis kedvencem. 2006-ban csatlakozott az ügynökséghez. A Johnny's WEST-tel való debütálása előtt is sokan ismerték, ugyanis színészként is tevékenykedik. Sorozatokban, filmekben és színdarabokban is szerepelt. Nem tudom, miért lett a kedvencem, az Ee ja nai ka-ban megláttam a mosolyát, és beleszerettem, azóta is mindig azt bámulom, ahogy vigyorog, olyan kis édes! Van egy nővére, Sachi, és két törpepapagája, Sora és Kuu. Szeret fürdeni, sétálni és herbál teát inni. 

Kotaki Nozomu
Kanji:  小瀧望
Becenév: Non-chan, Non Kotanishi
Születési dátum: 1996. július 30. 
Születési hely: Osaka
Magasság: 183 cm

Igen, megtaláltam a férjem! Na, ne tessék megijedni, még mindig Yamada a no. 1, de Non-chan 19 éves, azért mégis közelebb van korban :D Viccet félretéve idősebbnek néz ki, a tehetségéről meg ne is beszéljünk. Filmekben és sorozatokban is szerepelt a debütálás előtt. Ahogy jobban megismertem, egyre szimpatikusabb lett! Kedvenc senpai: Yamada, kedvenc dal: Hey! Say! JUMP - Boku wa Vampire, tobikko (HJS rajongók neve) pacsi! Van egy 7 évvel idpsebb nővére, aki olyan, mintha a második anyukája lenne. Mivel Ryusei-jel mindketten 180 centisek, a Twin Tower (=iker torony) becenevet kapták. Gyerekkori álma, hogy focista vagy fodrász lesz. Ez nem jött össze... Szeret takarítani, vásárolni, filmeket nézni és turistakönyveket olvasni. Szereti idegesíteni a kansai-i juniorokat, a fülükbe és szemükbe fúj, miközben alszanak. Nagy Walt Disney rajongó. Első ránézésre nem tűnik ilyennek, szerintem kifejezetten hűvös arca van, de azért nem kell félteni.

Hamada Takahiro
Kanji: 濵田崇裕
Becenév: Hama-chan
Születési dátum: 1988. december 19.
Születési hely: Hyogo
Magasság: 177 cm

2002-ben csatlakozott a Johnny's-hoz, de már előtte egy évvel tanult táncolni. Szeret gitározni. Van egy nővére és két bátyja. Apukája egy farmon lakik. Szereti a kutyákat. Jó az akrobatikában és jogosítványa is van. 

Kamiyama Tomohiro
Kanji: 神山智洋
Becenév: Kami-chan, Tomo-kun
Születési dátum: 1993. július 1.
Születési hely: Hyogo
Magasság: 170 cm

Utolsó tagunk következik. 2004. óta Johnny's tag. Azért csatlakozott, mert nagyon szerette a V6 nevű bandát, ezen kívül csodálja még Yamashita Tomohisa-t és Nishikido Ryo-t (NEWS) Öt éves kora óta táncol, amiben nővére befolyásolta. Van még egy bátyja és két húga. Gitározik, és vezetni is tud. Sajnos asztmás és allergiás a rákra, valamint a tehéntejre. 

Fujii Ryusei
Kanji: 藤井流星
Becenév: Ryusei
Születési dátum: 1993. augusztus 18. 
Születési dátum: Osaka
Magasság: 181 cm

2006-ban csatlakozott az ügynökséghez. Mivel egyidősek, jó barátja lett Nakayama Yuma-nak. Két lánytestévre van. Na most, ez a testvérhármas a lehető legmenőbb a világon, ugyanis Karen, a legfiatalabbik a Happiness, Shuuka pedig a Flower tagja. Mind a három testvér bandája a legnépszerűbbek közt van. Kedvenc szava a "szeretni". Legjobb információ ever: tarkófétise van (csak 10 percig röhögtem)

Single:

  • Eejanaika (2014)
  • Jipangu Ookini Daisakusen (2014)
  • Zundoko Paradise (2015)
  • Bari Hapi (2015)
  • Gyakuten Winner (2016)
  • Jinsei wa Subarashii (2016)
  • Osaka Ai EYE AI/Ya! Hot! Hot! (2017)
  • Bokura Kyo Ikiteiru (2017)
  • Kangaeru na, Moero (2017)
  • Principal no Kimi e (2018)
  • Dragon Dog (2018)
  • Start Dash (2018)

Album:

  • go WEST Yo~i Don! (2014)
  • Paripipo (2015)
  • Lucky7 (2015)
  • Nawest (2016)
  • Westival (2018)
Láthatjátok, milyen kedves kis bandáról van szó. Nagyon szeretem őket, és szerintem ha az olvasó kicsit utána néz, ő is hamar megszereti. Látogass el máskor is!

Kapcsolódó cikkek:
Hey!Say!JUMP
NEWS
KAT-TUN
Happiness (Ryusei)
Flower  (Ryusei)
Testvérek a sztárvilágban (Ryusei)

forrás: Drama Wiki, Wikipédia, Janishowa.wordpress.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony