2015. december 7., hétfő

Flower - Japán legszebb virágai

Flower

Csak kapkodom a szemem a sok szépség között, akiket ma hoztam nektek (ezt úgy, hogy tökéletesen hetero vagyok) Nem akármilyen bandát hoztam ma nektek, ez ugyanis az E-girls következő csapata. Ha már a legfiatalabbakkal, a Happiness-szel kezdtem, akkor haladjunk időrendi sorrendben, jöjjenek a húszas éveik elején járó hölgyemények! A grandiózus Exile family hullám után már nem volt nehéz rájuk akadnom. Az E-girls révén a többi bandára is rákerestem, így ismertem meg őket. De átadom ezt az ismeretet másoknak is, szóval csapjunk a lovak közé!

Adatok:

Először 2009-ben láthattuk a FLOWER-t, mind az EXILE Professional Gym (EXPG) táncos csoportját, akik kezdetben csak Exile klipekben szerepeltek háttértáncosként. A Happiness és Dream mellett ők is csatlakoztak az LDH ügynökséghez, azonban a kezdeti négy tag közt még nem volt énekes. A 2011-ben rendezett EXILE Presents VOCAL BATTLE AUDUTION 3 -For Girls- (az EXILE ének párbaja) tehetségkutatón bukkant fel két táncos is, később pedig májusban a három énekesünk. Debütáló számuk a "Still" volt. Az E-girls-nek hála rengeteg közös projektet folytattak testvérbandáikkal, a Happiness-szel és a Dreammel. Azonban az évek során lényegesen megcsonkultak. 

Tagok:

Nakajima Mio
Kanji: 中島美央
Becenév: Miochin
Születési hely: Osaka
Születési dátum: 1993. november 23. 
Magasság: 156 cm

Első tagunk Mio. Ő az egyike a négy "alapító" tagnak, akik táncos csoportként kezdték. Elég színes egyéniségről beszélünk, ha csak a kedvenceit nézzük. Beyoncé, Miley Cyrus, Christina Aguilera és Ciara a nyugati oldalról, míg japánok közül Superfly-t, akiót és Kimura Kaelát preferálja (na ezeknek tessék utánanézni :D) Filmek közül a Karib-tenger kalózai és a Toy Story is szerepel. Szereti az ananászt, chipset, spagettit, és a fahéjat. Szeret röpizni, vasalni, hula táncolni, és külföldi sorozatokat nézni.

Washio Reina
Kanji: 鷲尾伶菜
Születési hely: Saga
Születési dátum: 1994. január 20. 
Magasság: 160 cm

Csapatunk sajnos most már egyetlen énekese, Reina, aki még az E-girls-ön belül is előkelő szerepet tölt be. Nem csak a bandáival szerepelt már, de dolgozott együtt a DECKSTREAM.JP-vel és m-flo-val. Ahogy elnézem, a csapaton belül a lányok ízlése hasonló. JUJU, Namie Amuro, Crystal Kay, szerepel a kedvenc előadók között, nattou, mint étel, Harry Potter és Meitantei Conan mint film, napraforgó virág, és karaoke hobbi. De szeret játszani és videókat nézni is. Az E-girls-ben az a-side-ban van, vagyis a menők közt. Legalábbis én így hívom azokat, akik minden videóban szerepelnek.

Fujii Shuuka
Kanji: 藤井萩花
Születési hely: Osaka
Születési dátum: 1994. október 14.
Magasság: 166 cm

Ezzel ki is végeztük a Fujii testvéreket. Na már nem úgy, csak hát már mindenkiről írtam. Shuuka az a lány, akire csak rá kell néznem, és máris magabiztosabb leszek. Valamiféle különös kisugárzása van, tipikusan az erős, független nő. A tánc mellett modellkedik és színészkedik is. Már két évesen modellkedett, a táncot pedig 3 évesen kezdte el. Khm, meglátszik! Modellkedés terén Kate Moss a példaképe, de előadók közül Rihannát, JASMINE-t és Ciarát kedveli. Kedvenc virága a napraforgó, étele a zöld tea, édesség, banán és nattou. Szeret karaokézni, vásárolni, sminkelni, és fodrászkodni. Kedvenc tagom a FLOWER-ből, Karennel karöltve pedig az egyik legcsodásabb testvérpár. Gyönyörűek, tehetségesek, és a kisugárzásuk sem semmi.

Shigetome Manami
Kanji: 重留真波
Becenév: 
Születési hely: Miyazaki
Születési dátum: 1994. december 11.
Magasság: 160

Nem gondoltam róla semmi különöset, míg meg nem láttam, hogy egy napon születtünk (top secret leleplezve) és még a magasságunk is majdnem ugyanolyan. Előadók közül hasonlóképp szereti Namie Amurót és Kuroki Meisát, rajtuk kívül pedig Rihannát, Christina Aguilerát és a BIGBANG-et. A Hana yori dango film és Burlesque a kedvence. Szereti az olasz konyhát, a salátát és corn dogot. Hobbija a szörfözés és a vásárlás. Bár külsőre cseppet sem hasonlítunk, de van pár közös vonásunk (ami elárulom, nem a szörf) 

Sato Harumi
Kanji: 佐藤晴美)
Születési hely: Yamagata
Születési dátum: 1995. június 8. 
Magasság: 173 cm

2009-ben választották i táncosnak, de emellett modellkedik is a TOKYO GIRLS és a KANSAI COLLETCTION-nál, ami a magasságából ítélve nem meglepő. A nyugati előadókat preferálja, közülük is Justin Biebert, Miley Cyrust és Taylor Swiftet. Szeret telefonozni, természetesen csakis iPhone-nal, sokat gondolkodik azon, hogy mi lenne a legjobb elrendezés a szobájában, valamint szereti a magazinokat is. Szerepelt egy drámában, a Koibumi Biyoriban.

Bando Nozomi
Kanji: 坂東希
Születési hely: Tokió
Születési dátum: 1997. szeptember 4. 
Magasság: 165 cm

Legfiatalabb tagunk 3 éves korában már balettozott. A tánc mellett a Seventeen magazinnak modellkedik. Ezen kívül 2011-ben a TOKYO GIRLS COLLECTION is kiválasztotta (ami Shuukát is) ehhez jött még 2013-ban a KANSAI COLLECTION. Másik társával, Harumival érkezett a csoportba. Kedvenc előadója Katy Perry és Christina Aguilera, filmje Az ördög prádát visel. Álma, hogy egy jószívű ember legyen belőle. A színészetbe is belekóstolt egy dráma keretében, a Koibumi Biyoriban. 

Régebbiek:
Mizuno Erina (tánc) 




















Muto Chiharu (ének)












Ichiki Kyoka (ének)











Single:

  • Still 
  • SAKURA Regret
  • forget-me-not 
  • Koibito ga Santa Claus
  • Taiyo to Himawari
  • Shirayukihime
  • Nettaigyo no Namida
  • Akikaze no Answer
  • Sayonara, Alice / TOMORROW 
  • Blue sky blue
  • Hitomi no Oku no Milky Way
  • (Dreamin' Together ft. Little mix)
  • Yasashisa de Afureru You ni
  • Monochrome / Colorful
  • MOON JELLYFISH
  • Taiyou no Elegy

Album:

  • Flower
  • Hanadokei 


Na, itt a vége, fuss el véle! Remélem mindenki kedvet kapott egy kis zenehallgatásra, mert bár a fáradtságomnak hála nem igen sikerült kellőképp propagálnom őket, de így a végére beszúrnám, hogy csodás bandáról van szó, a klipek, a zene, a tánc, és az egész összhang, szerintem sokaknak tetszeni fog. Látogass el máskor is!

Kapcsolódó:

forrás: generasia, E-girls wiki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony