2016. január 21., csütörtök

Generations from Exile Tribe (együttes)

Generations from Exile Tribe


Na, és ezzel ennyi is lett volna a normális képekből, ugyanis a következő LDH bandánk nem épp a visszafogott humoráról híres. Az egyik legfiatalabbak az ügynökségnél, de korántsem a legkevésbé figyelemre méltóak. Csak nézzétek meg ezt a képet! De nem a külső a fontos. Dehogyis. Á, ugyan! Viccet félretéve, tényleg egy nagyon jó kis banda, akikre a népszerű zenefeltöltő oldalon bolyongva akadtam rá. Ha jól emlékszem, a Hot shot volt az első szám, amit tőlük láttam, és meglepődtem a klipben lévő alvilági jelenettől. Jó, ezt nem kell szó szerint érteni, de nem ilyesmire számítottam, amikor rájuk kattintottam. Aztán rájöttem, hogy nem is ilyenre kellett, ugyanis az ő koncepciójuk merőben eltér a rosszfiúkétól, legalábbis szerintem. Mostanában mondjuk hanyagolják a számomra annyira kedvelt édes kis nyálas-romantikus klipeket, és inkább a bulizósakra mennek rá, de elfogultságom miatt azokat is kellő rajongói kitörésekkel jutalmazok. A top nem tudom hány bandámban vannak benne, de a 10-ben biztos, és ez nem is véletlen. Úgy emlékszem, az első kislemezük, amit vártam, de legalábbis már örültem, mikor megláttam a Never Let You go, szóval akkor már biztos szerettem őket. De ez senkit nem érdekel, szóval akkor nézzük is, kikkel van dolgunk. 

Adatok:

Ügynökség: LDH, Rhytme Zone
Nem meglepő, hogy itt is a megszokott bandai felállás figyelhető meg. Két énekes és öt táncos alkotja a Generations-t. Talán kort tekintve ifjúnak számítanak az ügynökségen belül, de már ők is 2012. óta az iparban vannak. Ugyanis november 21-én debütáltak a Brave it out kislemezükkel, amely az egyik tag, Aran sorozatának, a Sugarless-nek lett a zenéje. De az is megemlítendő, hogy
az ügynökség vezetője, Hiro már 2011-ben elkezdte alakítgatni a bandát, azonban az utolsó tag csak a következő év szeptemberében lett "lefixálva" így ekkor kezdték el munkájukat. Eleinte Generations néven futottak, de 2013. januárjában ehhez hozzátoldották még a "from Exile Tribe" jelzőt is, ezzel mindenkinek a tudtára adva, hogy ők itt nem akárkik. Többször előfordult már ez a bizonyos "tribe" lehet, hogy majd csinálok róla külön egy nagyon rövid kis ismertetőt (meg alapból az említett ügynökségekről, mert azok is érdekesek lehetnek) A lényeg az, hogy ez egy egyfajta szövetség az LDH több fiúbandája között, és közös projektjeik is vannak. De visszatérve, a mi csapatunk nemhogy az Exile Tribe tagja lett, de addig feltornázta magát, hogy a tavalyi év februárjában, 2015-ben kiadták második albumukat, amely minden kritikus tetszését elnyerte, a listákon első helyen szerepelt, így jutalomból elmehettek egy világturnéra, amelynek megállói között szerepelt a fenti város is, azzal a magas toronycuccal meg az órával (haha...) A srácok nem állnak meg, és szakadatlanul folytatják munkájukat, és egyre csak törnek fel.

Tagok:

Sekiguchi Mandy
Kanji: 関口メンディー
Születési dátum: 1991. 01. 25. 
Születési hely: New Yersey
Magasság: 182 cm

Ó, avex, te vagy az? Csak nem egyetlen tagodról sem tudsz normális mennyiségű információt kiszivárogtatni? De komolyan, ennek a lemezkiadónak egyetlen bandájának egyetlen tagjáról nem találni rendesen adatokat. Nagyon kedves az LDH angol nyelvű oldala, hogy megadja a rajongói leveleknek való címét, de mondjuk ilyen életrajzi adatok, vagy valami? Pedig a rajongótáboruk nekik sem elenyésző... Na mindegy, azért csak összeszedek valamit. Mandy, amint a mellékelt ábra mutatja, nem teljesen japán. Micsoda felfedezés! Félig amerikai származású, de kitűnően beszéli a nyelvet. A bandában táncos szerepet tölt be, de emellett több show-ban is szerepelt, valamint vendégként feltűnt más klipekben, vagy színpadon is. Volt a Dance Earth Party alakulattal is 2014-ben, és beválogatták egy másik társával az Exile tagjai közé. Róluk annyit kell tudni, hogy ők a legmenőbb fiúcsapat, ahova csak a nagyon tehetséges táncosok kerülhetnek be. Az én kérdésem már csak az, hogy akkor Mandy hogy kerül oda? Jó, igaz, annyira értek a tánchoz, mint az atomfizikához, de amit én látok, az alapján Mandy a legkevésbé érdemelte ki. A csoportos részeket jól megoldja, viszont a szóló táncai engem nem nyűgöznek le. De ezt majd a szakértők eldöntik. Magáról a srácról annyit, hogy a tánc mellett nagyon szeret kosarazni is, és a zenékért és filmekért is odavan. A személyiségéről csak annyit, hogy bár szemmel láthatóan, minden kétség nélkül állítható, hogy sötét bőrű, elmondása szerint az iskolai évei alatt a bőrszíne még fehér volt. Miért is bírom én annyira...?

Kazuhara Ryuto
Kanji: 数原龍友
Születési dátum: 1992. 12. 28. 
Születési hely: Hyogo
Magasság: 170 cm

Első énekesünk Ryuto lenne. Engem nagyon bezavart a felnőttes külseje, de még csak nemrég töltötte be a huszonhármat, így énekesek közül ő az idősebb. 2010-ben került be az ügynökséghez, amikor is megnyerte a VOCAl BATTLE AUDITION versenyt, így megkezdhette pályáját, vagyis először még gyakornoki munkáját. Ellentétben pár más énekessel az ügynökségtől, ő tényleg tud is énekelni. De emellett ő is szereti a sportokat, kifejezetten a labdajátékokat. Párszor feltűnt már show-ban vagy vendégszereplőként koncerten, de nem olyan jelentős a munkája, mint mondjuk Mandy-nek, de ennek az oka az lehet, hogy ő énekel, az meg egy banda koncertjén nem igazán lehet vendégszereplő. Ezért sem tudnék nagyon mit mondani róla, kissé háttérbe van szorulva rajongók terén, de én azért őt is kedvelem.

Nakatsuka Yuta
Kanji: 中務裕太
Születési dátum: 1993. 01. 07. 
Születési hely: Osaka
Magasság: 170 cm

Amikor rájössz, hogy ez az ember valójában a kedvenc bandád tagjaival egyidős... Na, ez a különbség a Johnny's és az LDH között. Érettebb külső. De most beszéljünk inkább csak Yutáról. Ha lehet, neki még Ryutónál is kevesebb rajongója van, legalábbis a közösségi oldalak alapján. Viszont, táncban szerintem simán lekörözi Mandy-t, ugyanis nem egy versenyen ért el első, vagy második helyezést. Korábban említettem, hogy Hiro az egyik tagot később rakta be, na ő volt az. Yuta szeptemberben lett beválasztva a Generations tagjai közé, de azóta ez nem látszik meg, ő is ugyanannyi szerepet kap, mint a többiek. 

Shirahama Alan
Kanji: 白濱亜嵐
Születési dátum: 1993. 08. 04.
Születési hely: Ehime 
Magasság: 173 cm

A félig filippínó tagunk talán a legnagyobb népszerűségnek örvend. Ez részben a külsejének is betudható, de a munkája sem utolsó. Kapott néhány sorozatszerepet is,sőt, főszereplő is volt már az előbb említett Sugarless-ben, és Mandy mellett ő a másik, aki benne van az Exile-ban. Az ő jelenléte viszont jobban érzékelhető. A 30-40 körüli tagok is valósággal rajonganak érte, minden közösségi oldalra rakják fel vele a képeket, és videókat, így bátran mondhatom, hogy ő az idősebbek kedvence. És ő mondjuk tényleg megérdemelte a helyet, mert tényleg nagyon tehetséges táncos. Van két testvére, Ryu és Loveli, utóbbi tévés személyiség és modell. Alan a tánc mellett szeret sportolni, kedvence a foci és a snowboard (ja, és ennél jobb gif nem volt, örüljetek csak)

Katayose Ryota
Kanji: 片寄涼太
Születési dátum: 1994. 08. 29.
Születési hely: Osaka
Magasság: 180 cm 

Másik, és egyben második énekesünk, Ryota volt az én első kedvencem. A hangja nagyon tetszett mindig is, és a mosolyában is volt valami édes. Mind a mai napig nagyon szeretem, de sajnos lecsúszott a ranglistán egy csöppet. Viszont ha választanom kell, hogy Ryuto hangja, vagy az övé, nagyon sok dilemma után inkább az övé. Zenében otthon van, nem csak énekel, de zongorázik is. Még egy nagyon rövid szerepet is kapott a GTO című sorozatban. Társával együtt nyerte meg a VOCAL BATTLE AUDITION versenyt 2010-ben, és azáltal került be a bandába is. Bár szerintem a zene jobban megy hozzá, de a sportokat is kedveli, azon belül is főleg a focit. 

Komori Hayato
Kanji: 小森隼
Születési dátum: 1995. 06. 13. 
Születési hely: Mie
Magasság: 176 cm

Megérkezett az én kis cukim! Bár még mindig nem ő a kedvenc tagom, de nagyon közel áll ahhoz. Ő az az ember a csapatban, akit ha meglátok táncolni, szabályosan eltátom a számat, de ilyen tényleg nem egyszer volt. Nem tudom, hogy szakmai szemmel mennyire jó, de én néha csak ámulok, hogy miket csinál. Van egy olyan mozdulata, amikor megböki a homlokát, és fejtől lefelé visszahajlik, de úgy, mint egy rongybaba. Most ezt nagyon jól körülírtam... Na, szóval nekem nagyon tetszik a tánca, meg maga az egész fiú egy tündér, a kis mosolyával, meg a teknősfejével (micsoda dicséret, taps, taps) De tényleg, első gondolatom az volt róla, hogy lehetne szebb is... De most, hogy már ismerem, ő az egyik legédesebb ember a földön. Ez a gif a legcsodálatosabb, ami születhetett róla. De legalább életszerű. Reklámokban és műsorokban szerepel, és háttértáncosként feltűnt pár klipben. Táncolás mellett szeret úszni is.

Sano Reo
Kanji: 佐野玲於
Születési dátum: 1996. 01. 08.
Születési hely: Tokió
Magasság: 170 cm

Na, kizárásos alapon nem lehet más a kedvencem, mint legfiatalabb tagunk, Reo. Indoklás? Csak nézzetek rá. Nem sokkal előzi meg Hayatót, de mégis kellett kedvencet választanom, szóval ő az. Borzasztóan cuki, de tényleg, a kis mosolyával, meg kuncogásával, hát én megzabálom. És mindemellett kitűnően táncol. Az ő táncstílusát nevezik "krump"-nak, ami lényegében egy Los Angelesben kialakult stílus, amely alapja például az ökölharc, Reónál főként ez figyelhető meg. Szerepelt pár sorozatban is, főleg társaival, a Sugarless-ben, vagy akár a GTO-ban. Ő is szerepelt pár videoklipben háttértáncosként, és fellépésekre is kapott szerepet. Hát én nem tudom elmondani, miért is vagyok annyira oda érte, de az biztos, hogy totálisan rajongok.

Single:

  • Brave it out (2012)
  • Animal (2013)
  • Love You More (2013)
  • Hot Shot (2013)
  • Never Let You Go (2014)
  • Always With You (2014)
  • Sing It Loud
  • Evergreen
  • Hard Knock Days (One Piece anime openingje 2015)
  • All For You (2015)
  • AGEHA (2016)

Albumok:

    • Generations (2013)
    • Generations Ex (2015)
    • Speedster (2016)
    • Run This Town (2016)

    Ez lett volna mára. Nagyon köszönöm, hogy elolvastad, és remélem kedvet kaptál kicsit megismerkedni velük, mert megéri. Jobban is promózhattam volna őket, de azért remélem kellőképp felkeltette az érdeklődésedet. A blogomat pedig látogasd meg máskor is! 

    Kapcsolódó:

    forrás: Wikipédia, Generasia, ldh.co.jp

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése

    Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony