2017. augusztus 20., vasárnap

Testvérek a sztárvilágban

Híres testvér(párok)

Kedves Mindenki! Tegnap érkeztem haza egy táborból, ahol két évig önkénteskedtem, ezért eddig nem volt időm bejegyzést írni. De végre újra itthon vagyok, és ezúttal egy rendhagyó írással érkeztem. Az ismertetőket már mindenki megszokhatta, ugyanaz a séma, de most valami olyat hoztam, amilyennel még nem próbálkoztam. Japánban annyi sztár van, mint rovar az erdőben, így nem véletlen, hogy sokakat fűz össze valamilyen kapcsolat. Hogy ezeket felderítsük, elhoztam most öt családot, akiknek legalább két tagja valamilyen módon szerepel a médiában. Fogadjátok szeretettel!

Fujii Ryusei, Shuuka és Karen

Mindhárom személy csapatáról már készült bejegyzés, amely során meg is említettem, hogy ők testvérek. Osakából származnak, és mind a hárman a zenei világban találták meg a helyüket. Közülük a legidősebb Ryusei, aki a Johnny's WEST banda énekese. Őt követi Shuuka, aki a Flowerben táncos, de a húgával, a Happiness énekesével, Karennel egy közös formációjuk is van, a ShuuKaRen, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Mivel a két ügynökség egyre inkább riválissá válik, hiszen a lányok otthona, az LDH kezdi elvenni a Johnny's hosszú évtizedekig tartó hatalmát, ezért hárman nem sokat szerepelhetnek együtt. Ennek ellenére a lányokon látszik az összetartó család, így biztos vagyok benne, hogy Ryuseijel is csodás testvérek. Egyébként nem csak a bandájukkal aktívak, mind a hárman szerepelnek filmekben és sorozatokban is, és modellként sem utolsók. Már csak a szüleikre lennék kíváncsi... 

Koda Kumi és Misono

Az első név valószínűleg mindenki számára ismerős lehet, aki jobban benne van a j-pop világában. Koda Kumi a műfaj egyik legjelentősebb ikonja. Mind a mai napig az egy ik legismertebb énekesnő, és ez nem is véletlen, hiszen a karrierje már 2000-ben elkezdődött, és elég nehéz lett volna nem észrevenni. A stílusa nem megszokott egy japán nőtől (nem sztereotípia, hanem csak nézzük meg az átlagot) hiszen a klipjei és a zenéje is egészen forradalmiak. A húga viszont már egészen más kategória. Misono is már több mint egy évtizede tevékenykedik, de az ő neve nem vált fogalommá. Nővérével ellentétben ő inkább a hagyományos, rockos, popos, gitáros utat járja. Ettől eltekintve viszont a lányok szoros kapcsolatban állnak egymással, közös fellépéseik is vannak (voltak legalábbis) és ki tudja, mit hoz a jövő.


Yamada Chihiro és Ryosuke

Következzen az általam legjobban kedvelt énekes kis családja. Chihiro a három testvér közül a legidősebb, és hatalmas rajongással van öccse iránt, de nem csak, mint énekes iránt. A közösségi oldalakon elég aktív, viszont a magánéletéről nem mond el sokat. Annyit tudunk róla, hogy ebben az évben házasodott össze a vőlegényével, ami pedig nem egy privát információ: modellkedik. Van egy saját blogja, ahova általában divatvilággal kapcsolatos posztokat rak ki, ezen kívül pedig tudjuk róla, hogy egy igazi Korea-rajongó. Az öccse nem egy ismeretlen név, Ryosuke a Hey!Say!JUMP banda talán legismertebb tagja, énekesként vált igazán híressé, de azóta már számos film és sorozat is népszerűsítette, díjakban pedig nem szűkölködik. Mivel rengeteg interjúban említette már a családját, ezért tudjuk, hogy a Yamada família igazán szoros kapcsolatban áll egymással, és egy igazi összetartó, szerető otthon a két sztár számára.


Morimoto Ryutaro és Shintaro

Idősebb testvérünkről már hallhatott az, aki nyomon követi a blogot, ugyanis ő is a Hey!Say!JUMP tagjaként kezdte. Azonban az akkor 15 éves Ryutaróról dohányzó képek kerültek ki, ennek fényében pedig az ügynökség úgy döntött, hogy nem foglalkoztatják tovább. De  mégis bekerülhetett ebbe a listába, ugyanis pár év kihagyás után visszatért a zeneiparba. Miután elhagyta a Johhny's-t hosszú ideig nem hallottunk róla, majd létrehozott egy Twitter fiókot, és kiderült az is, hogy egy újonnan banda, a Zero tagja lett. Bár ez a csapat egyáltalán nem mondható népszerűnek, legalább nem kellett végleg lemondania a sztárságról, és bármennyire is szeretem a Johnny's-t, talán jobban járt ő, mint azok, akik botrány után maradtak. Az öccse viszont érdekes módon szintén a korábbi ügynökségéhez ment, így Shintaro most a SixTONES tagja, amely bár még csak egy junior formáció, de annak elég népszerű, szóval nagy az esély arra, hogy ebből debütálás lesz. Minden esetre én kíváncsian figyelem a testvérpár útját. Egyébként nekik van még egy lánytestvérük is, Natsune, de mivel ő nem médiaszemély, ezért róla most nem beszélünk.


Elliot Rosado Koya és Likiya

Rövid és tömör cikkem utolsó párosa egy igen figyelemre méltó testvérpár. Az idősebbik tag már korábban is szerepelt a blogban, hiszen ő nem más, mint a J Soul Brothersből megismert Elly. Őt akár Crazyboyként is emlegethetném, hiszen már egy ideje rapperként is aktív. De még mennyire aktív! Az öccse azonban annak ellenére, hogy már bőven átlépte a húszat, most kezdte karrierjét. Az LDH pár hónapja debütáltatott egy rendkívül ígéretes bandát, a The Rampage-t. Mivel ők még nagyon fiatalok, nem beszéltem még róluk, de annál is inkább megérdemlik a figyelmet. A csapat 16 tagból áll, amely csupán három énekest foglal magába. Ez nem jelent mást, mint hogy Likiya a maradék 13 táncos egyike. A fiúk színészként nem valami tevékenyek, de táncosként, Elly pedig rapperként páratlanok. Likiya táncstílusa ugyan bátyjáéhoz hasonlóan egyszerű és nem is valami látványos, de ha az ember megpróbálja utánozni rájöhet, hogy annyira nem is könnyű. Szóval én már várom, hogy teljesedik ki az Elliot testvérpár.


Nos, ez lett volna a rendhagyó bejegyzés. Vannak még hasonló ötleteim, amelyeket majd a jövőben meg is valósítok, de egyelőre megvárom, hogy egyáltalán van-e rá igény. Köszönöm, hogy elolvastátok, gyertek máskor is!

Kapcsolódó:


2 megjegyzés:

  1. Yamaaaaaa, mondjuk öcsikének volt kitől örökölnie azt a szép pofiját, mert nővérke is egy gyönyörű lány. Ami pedig a Morimoto tesókat illeti, eskü én Shintaro - t, mindig idősebbnek néztem mint a bátyát :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindkettővel egyetértek, a Yamada tesók gyönyörűek, Shintaro meg sokkal érettebb arcilag :D

      Törlés

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony