2015. augusztus 24., hétfő

Brothers conflict - Családban marad

Brothers conflict

Komolyan, szegény japán lányok, hát mit tettek, hogy ezt érdemlik? Miért bünteti őket ennyire a sors? Ha elolvastátok ezt a kis bejegyzést, valószínűleg megértitek az erős iróniát. Kis kihagyás után visszatértem, hogy kihasználva a nyári nap utolsó sugarait még néhány szellemes gondolattal ajándékozzam meg a publikumot. 



Adatok:

Sugárzás éve: 2013. július - szeptember
Epizódok száma: 12 + 2 special
Rendező: Matsumoto Atsushi
Opening: Gero - Beloved and Survival
Ending: Asahina fiúk + Juli - 14 to 1

Ismertető:

Szegény szerencsétlen Ema (a neve nem is derül ki, a kis mókusa is Chii-nek hívja) egyedülálló apja újraházasodik, és ezzel együtt 13 fiútestvérrel ajándékozza meg lányát. Nem is a "rossz" kategóriából, ugyanis a fiúk egytől-egyig megdobogtatják az ember szívét (talán azért nem mind...) De a gondok ezzel nem érnek véget, ugyanis a 13 srác mind kőgazdag, ráadásul szingli, de a lány érkezésével igen diszkréten tudtára adják, hogy ezt az állapotot nem szándékoznak fenntartani. Szóval az összes a maga rendje-módja szerint rástartol, szegény lány meg azt sem tudja, hova kapja a fejét. Mondanom sem kell, hogy a sorozat egy visual novel alapján készült. 

Vélemény:

Hát sokat röhögtem, az biztos. Már maga ez a szituáció olyan lehetetlen és mégis szórakoztató, ráadásul a karakterek is színesek és szerethetőek. Meg azért a külsejük sem utolsó. Aki szereti a fiúháremet, annak tetszeni fog. Én nem annyira rajongok érte, mert vagy nem végződik jól, vagy nem úgy, ahogy tervezem, ezért maradok a rendes szerelmes történeteknél. De ez még így is tetszett. 

Szereplők:


Ema (17) - Sato Rina
A főszereplőnk, akinek a neve egyszer sem hangzik el. Esetlen, tapasztalatlan, félénk és kedves, és mivel eddig egyedül élt, logikusan nem tudja kezelni az érte rajongó mostoha testvéreit. Sokat talán kéjsóvár nőszemélynek tartják, de hangsúlyoznám, hogy egyedül élt, fiúk nélkül, és semmit nem tud kezdeni a helyzettel, ezen kívül ő csak egy családot akar, és nem akarja megbántani őket. Szóval senki ne utálja!




Juli - Kamiya Hiroshi
Ema házi mókusa. Harcias kis lény, mindenképp meg akarja védeni a lányt a felé közelítő "farkasok"-tól, de általában mindenből kimarad. Én nem voltam oda érte annyira, a pattogása miatt, de sokan szeretni fogják szerintem. 

Masaomi (31) - Okutsi Kazuyuki
A kezdetektől fogva aranyos, ártatlan és távolságtartó a lánnyal, de szerintem azért őt sem kell félteni. A legidősebb fiú, orvos. 

Ukyo (28) - Hirakawa Daisuke 
Ügyvédként dolgozik, a család étkezéseiért felelős. Kezdetben még visszafogott, de később ő is megcsillogtatja tehetségét csábítás terén.
Kaname (27) - Suwabe Junichi
Harmadik fiú, és az egyik legrámenősebb mind közül, annak ellenére, hogy szerzetes. Juli talán őt utálja a legjobban.


Hikaru (26) - Okamoto Nobuhiko
Nos, ő egy igen megtévesztő karakter. Egy pillanatra azt hihetjük, hogy van egy nővérünk is, azonban Hikaru aztán annyira nő, mint én okapi. Mindent tud és számon tart, mindenbe belekavar és egyébként regényeket ír. Nekem ő volt a kedvencem, akkora arc, hogy az hihetetlen. Az egész személyigése, a megjelenése, szóval egyszerűen tökéletesen eltalálták. 

Tsubaki és Azusa (24) - Suzumura Kenichi és Toriumi Kousuke 
Hármasikrek első két tagja. Egypetéjű ikrek. Mindketten szinkronszínészek.Szinte mindig együtt vannak, de a személyiségük teljesen más.

Natsume (24) - Maeno Tomoaki
Az ikrek harmadik tagja. Egyedül él, a családjától távolabb, egy videógyártó cégnek dolgozik. 
Louis (21) - Takeuchi Ken
Fodrászként dolgozik, és ő az egyetlen talán, aki nem nyomul szemérmetlenül a lányra. Rögtön barátságot köt vele és Julival, amolyan szövetséget, melyben megfogadja, hogy megvédi Ema-t. Elsőre talán ő is lánynak tűnhet (én konkrétan azt hittem, hogy ő az anyuka...) de nem az...

Subaru (20) - Ono Daisuke
Jaj, én őt nagyon nem bírtam. Sajnálom, nem tudom miért, de egyszerűen nem volt szimpatikus. Kosarazik, és egy meccsére Ema-t is elhívja. A meccs után pedig rányomul, hát mi ez? Kissé gyámoltalan, legalábbis magáról azt hiszi, hogy nem olyan helyes, mint a többiek. 

Iori (18) - Namikawa Daisuke
Azt mondják rá, hogy a népszerű srác, csendes, visszafogott, és szeret kertészkedni. Ő a második, akinek lehetne joga megkapni Ema-t, korban is megfelel, és nem is erőszakoskodik, jelzi, hogy tetszik neki a lány, de nem nyomul olyan durván. 

Yusuke (17) - Hosoya Yoshimasa
Az első, akinek joga lenne, az Yusuke. Ugyanis micsoda véletlen, de ő az a srác, aki végre megtalálta azt a lányt, akit szeret, erre kiderül, hogy testvérek lesznek. Igen, osztálytársak, és már ismeretségük előtt is szerette Ema-t. Neki igenis baj, hogy testvérek, ez az első számú hátráltató tényező.

Futo (15) - KENN
A hozzá való viszonyom érdekes, mert az eszem szerint utálnám, viszont egyszerűen imádom. Fogalmam sincs, miért, de valami nagyon tetszik benne, pedig tudom, hogy kissé szemét, arrogáns. Komolyan bepróbálkozott a lánynál, és nyomul rá rendesen. Egyébként egy idol, ezért sokszor van távol a családtól. 
Wataru (10) - Kaji Yuuki 
A legfiatalabb testvér, kicsit idegesítő, nyávogós fiú, ő is kicsit lánynak néz ki, és kora ellenére valamilyen szinten ő is igényt tart Ema-ra. 



Szóval, ha tetszenek a hárem-anime-k, és érdekel egy vicces, különleges szituáció, akkor mindenképp nézd meg! Köszönöm, hogy elolvastad, gyere máskor is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony