2015. szeptember 26., szombat

Tatta hitotsu no koi - Az egyetlen szerelmem

Tatta hitotsu no koi

Következő sorozatunk nem más, mint az én egyik kedvenc romantikus történetem. Talán Kame miatt szeretem annyira, de maga a sztori is nagyon kedvemre van. Egyesek szerint ez egy modern Rómeó és Júlia történet szerintem viszont a Rómeó és Júlia, és a magyar népmesék többségének keveréke. Nézzük, miért mondom ezt!




Adatok:

Sugárzás éve: 2006. október - december
Epizódok száma: 10 rész
Rendező: Nishi Norihiko, Iwamoto Hitoshi
Opening: Yoshihiro Ike - Distant Thoughts
Ending: KAT-TUN - Bokura no machi

Ismertető: 

Kanzaki Hiroto egy szegény fiú, aki apja halála után egyedül tartja el a családot egy kis műhely üzemeltetésével. Yokohama-ban lakik édesanyjával, és beteg kisöccsével. A város elhelyezkedése lévén kitűnő hely a halászatra. Hiroto és barátai, Kou és Ayuta előszeretettel használja ki ezt a lehetőséget, az már más kérdés, hogy illetéktelenül. A kihalászott halakkal a kezükben futnak össze a főszereplő lányokkal, akik micsoda véletlen, egyetemre járnak, egyikőjük, Tsukioka Nao ráadásul jó családból is származik. Nem lenne romantikus történet, ha nem szeretnének egymásba a szereplők, és nem lenne dráma, ha ezt a szerelmet valami nem akadályozná. Jelen esetben a szülők. Végül mégis egymáséi lesz a két főszereplő, de az élet sosem egyszerű, közbe jön még pár dolog. 

Vélemény:

Kame! Kame! Kame! Kame! Kame! Ennyi a véleményem.,,
Na jó, komolyan, egy zseniális történet. A szerelmi szál jól el lett találva, a karakterek egyénisége is, a történet bár alapból melankolikus, Tanaka Kouki sorozatából nem maradhat ki a nevetés. A Rómeó és Júlia dolog annyiból igaz, hogy a főszereplők szerelme nem teljesülhetne be a származás miatt, a magyar népmese a szegény fiú beleszeret a gazdag lányba résznél jön elő, de az anime-kben már többször láthatott betegség is előkerül. Szóval úszkálunk itt az élvezetekben. Mindenképp nézze meg az, aki szereti a romantikus sorozatokat!

Szereplők:

Kanzaki Hiroto - Kamenashi Kazuya
A fiú, akinek egyedül kell eltartania a családját ezzel feladva minden álmát. Nem csodálkozik a néző, hogy mindezek után egy kissé hideg, komoly ember lett belőle. Én mégis nagyon szerettem a személyiségét, pont azért, mert felelősségteljes és érett volt. 







Tsukioka Nao - Ayase Haruka 
A lány, aki gazdag szüleinek hála jócskán megtapasztalhatta a bőséget. Ezáltal talán kissé túlzottan is elkényeztetetté és hisztissé vált. De nem tudtam utálni semmiképp, mert mindemellett jóindulatú volt és kedves.








Kusano Ko és Osawa Ayuta - Tanaka Koki és Hiraoka Yuta
Bolondos, de mégis kedves fiúk, aki jó barátjai Hiroto-nak. A hangsúly a két főszereplőn van, de ők is kapnak némi szerepet, főleg Ko, akinek még egy barátnője is lesz. 


Motomiya Yuko - Toda Erika
Yuko Nao legjobb barátnője. Különösebben nem éreztem iránta semmit, egy egyszer mellékszereplő. Ko barátnője lesz, aminek nagyon örültem.









Végére is értünk. Remélem mindenki kedvet kapott hozzá, mert még egyszer mondom, tényleg egy nagyon jó sorozat. Köszönöm, hogy elolvastad, gyere máskor is!

Kapcsolódó bejegyzések:
1 Pound no Fukuin
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Atashinchi no Danshi (Nao bátyja)
KAT-TUN
Tokyo Tarareba Musume

1 megjegyzés:

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony